Pingshan itumalo e vaavaaia le saogalemu ofisa o se pati i laʻu kamupani e mataituina le gaosiga o le saogalemu tulafono faamalosia

I le aso 22 o Mati, 2020, o le ofisa e vaavaaia le saogalemu o le itumalo o pingshan ma tagata tomai faapitoa o pisinisi mama ma ie na faia le asiasiga saogalemu ma le faamalosia o le tulafono i luga o la matou kamupani, ma "faatalanoaga siaki" i luga o le gaosiga o le saogalemu o la matou kamupani.O tagata e ona nofoaga e vaavaaia ai le saogalemu mai taulaga e 5 ma taulaga i le itumalo o pingshan ma puleaoga saogalemu mai pisinisi e 12 na auai i le asiasiga.

Ofisa o le vaavaaiga saogalemu o le itumalo o pingshan ma se vaega o le sili atu i le 30 tagata tomai faapitoa i le saogalemu na tilotilo atu i le fausiaina o le atinaʻe, afifiina, faʻapipiʻi ma isi mafutaga faaleaoaoga, suʻesuʻe le tulaga saogalemu o le gaosiga o le atinaʻe, le vaaiga a le tagata e nafa ma le tagata faigaluega saogalemu. taiala le saogalemu.

A maeʻa le faʻaiʻuga o le mataʻituina, o loʻo faia e le ofisa o le vaavaaiga o le saogalemu, tagata tomai faapitoa i le saogalemu ma atinaʻe oloa tioata e auai i le fonotaga fefaʻatauaʻiga.

I le taimi o le fonotaga, na faamamafaina e taitai: o lenei matauga gaoioiga puipuiga tulafono faamalosia o se tasi o gaoioiga taua a la tatou kamupani i le masina gaosiga saogalemu, huaying tuufaatasia tioata e ala i le toeitiiti atoa le lua tausaga saʻo i le pulega saogalemu, faiga pulega saogalemu malie atoatoa, le tulaga o le pulega saogalemu sa i le faʻaleleia tele, ae o loʻo i ai pea nisi faʻamatalaga faʻafitauli o le saogalemu, e pei o fesoʻotaʻiga laina eletise, ma isi mea faapena e faia ai se faʻasaʻoga i le mea muamua, e aloese ai mai faʻalavelave faʻafuaseʻi. avanoa e faʻaleleia ai le faʻalauiloaina o le saogalemu, faʻatino suʻesuʻega atoatoa, loloto ma le faʻaeteete, ma galue malosi mai faʻamatalaga e vavae ese le puna o lamatiaga saogalemu.


Taimi meli: Mati-27-2020